Fazekas Gábor U12-es csapatának szenzációs győzelmével zárult a VIII. Győrújfalu Kupa.

Az idén is nemzetközi mezőnyt felvonultató, kétnapos viadal mind a négy korosztályában jól szerepeltek a győrújfalui fiúk, akik a 2009-ben és 2008-ban születettek között a negyedik, a 2007-ben születettek között pedig a harmadik helyen végeztek. A győztesek a Veszprém, a Dunaszerdahely és az ETO FC Győr lettek ebben a három korosztályban.

A 2006-ban születettek tornájára aztán odaértek első csapatunk tagjai, valamint szurkolótáborunk keménymagja és együttes erővel összejött a várva várt győzelem. A csoportból másodikként továbbjutva, az elődöntőben a torna legjobb játékosának, Póczik Bencének a vezérletével igazi gálaelőadást bemutatva érkeztünk a döntőhöz, ahol korábbi legyőzőnknek, az MTE-nek vissza tudtunk vágni a legjobb hazai játékos, Fehér Samu góljával.

Az aranyérmek átadását követően együtt ünnepelt szurkoló, játékos, szülő, edző, az első csapat és az U12-esek, egyszóval az egész Győrújfalu-család.

A két nap során különdíjat kapott még a mieink közül Béres Benedek, Kocsis Botond, Nagy Alfonz, Fekete Boldizsár és Mészáros Bálint.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.