Honlapunk összeomlását követően újra működőképes, így újra össze tudjuk foglalni az elmúlt hét legfontosabb eseményeit.

Első csapatunk óriási hullámvölgyből tudott kilábalni egy nagy küzdelem árán elért, egygólos győzelemmel Enesén. U14-es A-csapatunk ugyancsak 1-0-ra győzött Gönyűn és megerősítette vezető helyét a tabellán. Rangadót nyert U16-os csapatunk is még kedden, majd szombati újabb győzelmével megerősítette dobogós helyét, a listavezetővel pontazonosságban.

Győzött második csapatunk, ikszeltek ifistáink, U14-es B-csapatunk pedig a listavezetőtől szenvedett vereséget. Az OTP Bank Bozsik-programban U7-es korosztályban Fodor Hunor és Virág Levente, U9-es korosztályban pedig, ahol négy győzelemmel és egy vereséggel zártunk, Cserjés Edgár kapott a Győrújfalu-játékosok közül különdíjat.

Aranyhal Étterem Megyei II. osztály, 13. forduló:
Enese SC – Győrújfalu SE 0-1 (0-0)
Gólszerző: Pozsonyi M.

Enese SC U19 – Győrújfalu SE U19 3-3 (3-2)
Győrújfalui gólszerzők: Mészáros M., Vingler Gy., Pál S.

Megyei U16 Móvári csoport, 4. forduló:
Dana Győrújfalu SE U16 – Lébény SE U16 3-1 (1-0)
Győrújfalui gólszerzők: Beraxa B., Vingler Gy., Fábián M.

Megyei U16 Móvári csoport, 10. forduló:
Dana Győrújfalu SE U16 – Jánossomorjai SE U16 13-1 (3-1)
Győrújfalui gólszerzők: Rózsás M. (4), Vingler Gy. (3), Fábián M. (2), Böröndy A., Nagy Zs., Nagy H., Hegyi M.

Megyei U14 Győri A csoport, 6. forduló:
Gönyű SE U14 – Dana Győrújfalu SE U14 A 0-1 (0-0)
Gólszerző: Katona S.

Megyei U14 Móvári A csoport, 3. forduló:
Dana Győrújfalu SE U14 B – Lébény SE U14 0-5 (0-2)

Megyei III. osztály Északi csoport, 13. forduló:
Mosonudvar SE – Győrújfalu SE II. 0-5 (0-1)
Gólszerzők: Vingler Gy. (3), Pulai P. (2)

Szabó Miklós, vezetőedző: Eljött az a pillanat is, amikor már csak két számjeggyel lehet leírni a gyűjtött pontjaink számát! Egy “kicsit” később mint gondoltuk, de remélhetőleg még ebben az évben sok gyűlik hozzá. Enesén mindig nehéz meccseket játszottunk, és kevés sikerrel, de most begyűjtöttük mind a három pontot. Ahogy szoktam mondani, legszebbek az 1:0-s győzelmek, hát most ilyet arattunk. A múlt heti kényszerpihenő után ott folytattuk, ahol abbahagytuk Nagyszentjánoson. Nagyon fegyelmezett játékot mutattunk be kevés helyzettel, de az ellenfél is ilyen kevés helyzetet tudott csak kialakítani ellenünk. Mi akartunk kontrázni, de ők húzódtak visszább, nálunk volt többet a labda. Mivel nagyon magasan védekeztünk, ezért volt az eneseieknek több kontralehetőségük az első félidőben. A második játékrészben mi mentünk szélnek háttal, nem is ment annyira a játék. Mi is inkább gyors felívelésekkel próbálkoztunk. Egy ilyen felívelés után szép fejessel megszereztük a vezetést. Ezek után beszorultunk, de az ellenfelünk szinte csak és kizárólag magas labdákkal próbálkozott. Egy ilyen után kis kalamajka adódott a kapunknál, mert a kapusunkat meglökték és kezéből a labda beesett a kapunkba. A bíró először gólt ítélt, majd a partjelzővel történt rövid tanácskozás után visszavonta a gólt. Ezek után már semmi említésre méltó nem történt, lecsorogtak a percek és megnyertük a meccset. Rég volt ilyen és idén nagyon ritkán fordult elő. Nem játszottunk se jól, se szépen, viszont lelkesen és fegyelmezetten. Most ez hozott eredményt. Reméljük most hétvégén, hazai pályán is így lesz majd.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.