Kiütötte ellenfelét első csapatunk, az U19-esek pedig a bajnokot verték az utolsó fordulóban. Közben gyerekeink Nagymegyeren nemzetközi tornát nyertek, Gödöllőn pedig csak a Budapest Honvéd tudott megállítani bennünket.

A legkisebbek, vagyis az U7-esek kezdték a nagyszerű eredmények sorát a hétvégén, miután szombaton a két csapatunk egymás ellen játszotta a döntőt a nagymegyeri Villámtornán. Ugyanaznap U11-es csapatunk Balatonfüreden lett 5., U9-es csapatunk pedig a gödöllői Juniális Kupa 22 indulója közül végzett a 8. helyen – a negyeddöntőig meneteltek a fiúk, a Budapest Honvéd azonban túl erős ellenfélnek bizonyult.

Gödöllőn vasárnap is érdekeltek voltunk, méghozzá két korosztályban. U8-as csapatunk 19 nevező közül lett 10., U12-es csapatunk pedig a gyenge kezdés ellenére szenzációsan menetelt egészen a döntőig, ahol ismét a Budapest Honvéd várt ránk. A rendes játékidő döntetlenje után a büntetőrúgások nem nekünk kedveztek, ám a 18 csapatos tornán szerzett ezüstérem így is egészen kiemelkedő teljesítmény. A torna legjobb kapusa Gruttó Bence lett.

Közben Győrújfalun U19-es csapatunk a már bajnok Nagyszentjános ellen tudott győzni, első csapatunk pedig a dobogóra még kis eséllyel pályázó vendégeket valósággal lemosta a pályáról. Az 5-3-as és 6-1-es győzelmek után szép emlékekkel vonulhatunk nyári szünetre. Folytatás augusztusban!

Megyei II. osztály Győri csoport, 30. forduló:
Győrújfalu SE – Nagyszentjános SC 6-1 (1-0)
Győrújfalui gólszerzők: Dániel Z. (2), Farkas T., Farkas P., Jaczkó B., Bárdosi H.

Győrújfalu SE U19 – Nagyszentjános SC U19 5-3 (1-0)
Győrújfalui gólszerzők: Beraxa B. (3), Takács M., Mészáros M.

Szabó Miklós, vezetőedző: Ilyen nagyarányú győzelmet tavalyelőtt az első fordulóban arattunk a Táp ellen aztán ők fel is oszlottak. Nagyszentjános most reméljük, nem kerül ilyen helyzetbe. Nem úgy indult a mérkőzés, hogy gólzápor lesz. A mérkőzés eleje tapogatózással telt. Mindkét csapat óvatosan kezdett. Aztán kezdtük átvenni az irányítást és gyors kontrákkal több veszélyes helyzetet alakítottunk ki, de sorban kihagytuk őket. Félő volt, hogy ez megbosszulja magát. De az ellenfél nem tudott egyáltalán helyzeteket kialakítani, nagyszerű védekezésünknek köszönhetően. Nagyon fegyelmezetten fociztunk, jól zártunk már a félpályánál és nagyon gyorsan mentünk át támadásba, szinte mindig rendezetlen védelemre tudtuk rávezetni a labdát. Csak hát ismét azok a fránya befejezések utolsó vagy utolsó előtti passzok. Aztán a 41. percben egy remek szabadrúgásból megszereztük a vezetést, így nyugodtan mehettünk szünetre. A második félidő ritkán látható nagy góllal kezdődött, majd 10 perc alatt még két nagyszerű támadás végén még két gólt értünk el. Ekkor már eldőlt a mérkőzés. A félidő derekán kaptunk egy gólt egy kis védői kapkodás után, de továbbra is veszélyes kontrákat vezetve az utolsó 10 percben feltettük a koronát vasárnapi teljesítményünkre, további két gól formájában. Még a legkritikusabb szurkolóink is azt mondták, hogy ez most teljesen rendben volt. De hát mi mást lehetne ilyenkor mondani. Kár, hogy most van vége a bajnokságnak, úgy tűnik, csak most kezdtünk belelendülni. Remélem, innét tudjuk folytatni a következő idényben és akkor nem lesz álom a dobogó sem talán.  Köszönöm mindenkinek az egész éves munkáját, játékosoknak, edzőknek, vezetőknek, mindenkinek, aki bármilyen módón segítette a munkánkat és a csapat mellett állt még a nehéz időszakokban is. Hajrá Újfalu!!!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.