Első, ifi- és serdülőcsapatunk is legyőzte hazai pályán a Győrasszonyfa együttesét, így gyakorlatilag tökéletes hétvégét zártunk.

U16-os csapatunk számára az volt a tét, hogy saját kezébe vegye sorsát az utolsó forduló előtt. A fiúk egészen sima, 6-0-s győzelemmel jelezték, igényt tartanak az éremre. Ehhez az utolsó fordulóban pontot kell szerezni a már bajnok Ménfőcsanak ellen.

U19-es csapatunk már be is biztosította a dobogós pozíciót, miután szerdán a Kajárpécet, vasárnap a Győrasszonyfát győzte le egyaránt sima mérkőzésen. Ha a Nagyszentjános és a Pannonhalma botlik a hátralévő fordulókban, még akár a bajnoki cím is meglehet.

Magára talált első csapatunk a gyenge tavaszi szezonkezdet, majd a mostani gyenge első félidei játék után is: 0-1-ről tíz perc alatt 3-1-re fordítottunk a Győrasszonyfa ellen és újabb győzelmet arattunk, így némi esély még mutatkozik a 7. hely megszerzésére.

Az OTP Bank Bozsik-program győrzámolyi tornáján U11-es korosztályban két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel zártunk, U13-as korosztályban pedig mind a négy mérkőzésünket megnyertük. Különdíjat kapott Fekete Boldizsár és Katona Sebestyén. U7-es csapatunk Dunaszegen lett 5. egy nyolccsapatos tornán, második csapatunk pedig szoros mérkőzésen szenvedett vereséget hazai pályán.

Megyei II. osztály Győri csoport, 28. forduló:
Győrújfalu SE – Győrasszonyfa-Tarjánpuszta SE 3-1 (0-1)
Győrújfalui gólszerzők: Török Á. (2), Pozsonyi M.

Győrújfalu SE U19 – Győrasszonyfa-Tarjánpuszta SE U19 7-1 (4-0)
Győrújfalui gólszerzők: Somogyi K. (2), Takács M. (2), Németh L., Mészáros M., Thiel D.

Megyei II. osztály Győri csoport U19, a 18. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Győrújfalu SE U19 – Kajárpéc Herold Trans SE U19 27-0 (16-0)
Gólszerzők: Takács M. (6), Jaczkó B. (6), Farkas P. (5), Takács J. (3), Mészáros M. (2), Pál S. (2), Somogyi K., Csus M., Németh P. (öngól)

Megyei U16 Győri csoport, a 18. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Győrújfalu SE U16 – Győrasszonyfa SE U16 6-0 (4-0)
Gólszerzők: Németh L. (3), Csus M. (2), Pásztor B.

Megyei III. osztály Északi csoport, 21. forduló:
Győrújfalu SE II. – Hédervár KSE II. 2-3 (1-1)
Győrújfalui gólszerzők: Fazekas G., Rónaszéki B.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.