Lejátszották utolsó bajnoki mérkőzésüket is a mieink a Megyei U14-es bajnokság Móvári A-csoportjában és a tabella második helyén végeztek. Első csapatunk egy hazai vereség után Bőnyben ikszelt, miközben második csapatunk is aratott egy győzelmet.

Az ifik is döntetlent játszottak Bőnyben, de ők előtte győzni tudtak a Győrújbarát ellen. Az U16-osok épp a Győrújbaráttól kaptak ki, ám utána Győrszentivánon rangadót nyertek, majd a Nyúl elleni elmaradt bajnokit simán hozták.

U14-es A-csapatunk a Győrszentiván elleni hazai győzelemmel jelentkezett be újra a bajnoki címért, U14-es B-csapatunk pedig kunszigeti veresége után győzni tudott az Üstökös Dunaszeg ellen, ezzel befejezte szereplését a bajnokságban, méghozzá ezüstérmesként.

Az OTP Bank Bozsik-program elmúlt kétheti tornáin és fesztiváljain 26 győzelem mellett mindössze 6-6 döntetlen és vereség került csapataink neve mellé. Különdíjat kapott Kovács Detre, Vass Kende, Béres Benedek, Varga Dániel, Kováts Boldizsár, Szabó Ádám, Fias Botond, Nagy Mátyás és Lapincs Boldizsár.

Megyei II. osztály 25. forduló:
Győrújfalu SE – Győrújbarát SE 1-2 (1-2)
Győrújfalui gólszerző: Pozsonyi M.

Győrújfalu SE U19 – Győrújbarát SE U19 4-1 (1-0)
Győrújfalui gólszerzők: Takács M. (2), Fábián M., Takács J.

Megyei II. osztály Győri csoport, 26. forduló:
Bőny SE – Győrújfalu SE 1-1 (1-1)
Győrújfalui gólszerző: Török Á.

Bőny SE U19 – Győrújfalu SE U19 1-1 (0-0)
Győrújfalui gólszerző: Mészáros M.

Megyei U16 Győri csoport, 22. forduló:
Győrújfalu SE U16 – Győrújbarát SE U16 2-5 (0-3)
Győrújfalui gólszerző: Csáki A. (2)

Megyei U16 Győri csoport, 23. forduló:
Győrszentiván SE U16 – Győrújfalu SE U16 1-2 (0-1)
Győrújfalui gólszerzők: Szalay Zs., Vig P.

Megyei U16 Győri csoport, 15. forduló:
Győrújfalu SE U16 – Nyúl SC U16 7-1 (6-0)
Győrújfalui gólszerzők: Horváth Bence (3), Vig P. (3), Csus M.

Megyei U14 Győri A csoport, 12. forduló:
Győrújfalu SE U14 A – Győrszentiván SE U14 6-0 (2-0)
Gólszerzők: Nagy H. (2), Babos B., Bálint B., Kiss B., Béli P.

Megyei U14 Móvári A csoport, 12. forduló:
Kunsziget SE U14 – Győrújfalu SE U14 B 4-0 (1-0)

Megyei U14 Móvári A csoport, 13. forduló:
Győrújfalu SE U14 B – Üstökös Dunaszeg U14 4-0 (1-0)
Gólszerzők: Böröndy A. (2), Vingler Gy., Pusztai M.

Megyei III. osztály Északi csoport, 18. forduló:
Győrújfalu SE II. – Győrszentiván SE II. 5-1 (2-1)
Győrújfalui gólszerzők: Vingler Gy. (3), Pulai P., Szabó M.

Megyei III. osztály Északi csoport, 19. forduló:
Győrújfalu SE II. – DAC UP 0-10 (0-5)

Szabó Miklós, vezetőedző: Aki szokta olvasni értékeléseimet a mérkőzésekről, annak semmi újat nem tudok írni, aki esetleg látta is a meccset, annak még kevesebb meglepetéssel tudok szolgálni. A száraz tények: Győrújfalu- Győrújbarát 1:2. Meglepetés annyi volt az utóbbiakhoz képest, hogy most sajnos 40 mp után gólt kaptunk. Aki ekkor azt hitte, hogy az osztály egyik legerősebb csapata ellen véget is ért a mérkőzés, az nagyban tévedett, nekik tudtunk meglepetéssel szolgálni. Egy 10 perc kellett, hogy a gyors gól okozta sokkból magához térjen csapatunk. Magához tért a csapat, negyedóra után kiegyenlített, majd a szokásos magas szintű futballt nyújtotta, ami úgy gondolom, mindenkit kielégített, ismét csak az egy pici apróság hiányzott, az újabb gól. Vagyis jött, csak azt most mi kaptuk a 38. percben, ismét egy pontrúgást követően. Így sajnos ismét hátrányban tértünk pihenőre. A második félidőben még rátettünk egy lapáttal. Egyre többet birtokoltuk a labdát, egyre jobban kapuja elé szorítottuk a végére az erejével teljesen elkészült ellenfelet. Kapusuknak több nagy bravúrt is be kellett mutatnia, hogy megőrizze kapuját a góltól. Amikor már ő is verve volt a 86. percben, akkor segített rajtuk a kapufa. Úgy gondolom, az osztály színvonalát meghaladó futballt mutattunk be ismét, de ezért sajnos nem adnak pontokat. Újfalun tovább tart a tavaszi vészes gólszegénység. Továbbra sem tudjuk elérni tavasszal még a meccsenkénti 1-es gólátlagot sem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.