Első csapatunknak sajnos nem sikerült a bravúr, a fiatalok azonban jól teljesítettek.

Az OTP Bank Bozsik-program szombati, körzeti U11-es és U13-as fordulójában hat győzelem és egyetlen vereség állt a nevünk mellett, míg ugyanebben a két korosztályban a hétfői, régiós kiemelt B2 tornán veretlenül, hat győzelemmel és négy döntetlennel végeztünk. Különdíjat kapott Mayer Marcell, Gönczöl Máté, Mészáros Bence és Meszlényi Ákos.

Második csapatunk szombaton nem tudta felvenni a versenyt az élmezőnybe tartozó Mosonszentmiklóssal, U19-es csapatunk azonban vasárnap mezőnyfölényét három pontra váltotta a vendég Koroncó ellen.

Az első csapatok találkozóján már mások voltak az esélyek és bár 75 percig jól tartottuk magunkat, közben egyszer egyenlítettünk is, a vége fájóan nagy vereség lesz. Remélhetőleg a jó játék legközelebb, a Dunaszeg elleni rangadón a mérkőzés végéig kitart.

Megyei II. osztály Győri csoport, 21. forduló:
Győrújfalu SE – Koroncó KSSZE 1-5 (0-1)
Győrújfalui gólszerző: Pozsonyi M.

Győrújfalu SE U19 – Koroncó KSSZE U19 2-1 (2-1)
Győrújfalui gólszerzők: Takács J., Takács M.

Megyei III. osztály Északi csoport, 14. forduló:
Győrújfalu SE II. – Mosonszentmiklósi SE II. 1-4 (1-2)
Győrújfalui gólszerző: Kocsis G.

Szabó Miklós, vezetőedző: Nem éppen ideális volt a hétközbeni felkészülés a listavezető ellen. Ennek ellenére 75 percig mondhatni az történt a pályán, amit mi akartunk, viszont semmi meglepő nem történt, úgy íródott a mérkőzés forgatókönyve, ahogy szokott az utóbbi időben Újfalun. Megpróbáltuk meglepni az ellenfelet letámadással, többször zavarba is hoztuk, hibáztak hátul többször is, de nem tudtuk kihasználni a védelmi hibáikat, úgy ahogy ők se a miénket. Majd a 18. percben rúgattunk velük egy gólt. A 35 percben elmaradt egy kiállítás, a koroncói belső védő kiugró csatárunkat visszahúzta, de sajnos a játékvezetőnél ez nem ért piroslapot. Ez úgy érzem, döntő volt a meccs kimenetele szempontjából. De nem akarok kifogásokat keresni a vereségre. A második félidő elején egy szöglet utáni fejesből gyorsan kiegyenlítettünk, és kezdődött minden elölről. Majd egy szerencsétlen fejes után az ellenfél rutinos balszélsője begyalogolt az ötösünkig és nagy gólt rúgott. Ekkor még a levegőben lógott az egyenlítés, de mi sajnos 3m-ről sem tudtuk kapuba juttatni a labdát, úgy mint múlt héten. Aztán nagy egyéni hibák sorozatából megkaptuk a 3. gólunkat. Ekkor még vezettünk 3-4 góllal kecsegtető támadást, de nem tudtunk kapuba találni. Az utolsó 10 percet viszont gyorsan felejtsük el. Sajnos egy mentálisan szétesett csapat lettünk, az ellenfél kénye-kedve szerint érte el a góljait. Szerencse, hogy nem tartott tovább a mérkőzés, mert nagyon csúnya vége lett volna. Sajnálom, hogy azt a nagyszerű, szinte csodálatos teljesítményt, amit felépítettünk 75-80 perc alatt, azt sikerült 10 perc alatt földig rombolni. Az utóbbi időben csak a sajnálkozás jut osztályrészemül. ELGONDOLKODTATÓ! MEGTESZEM!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.