Hazai pályán U14-es B, valamint második csapatunk is győzni tudott, Enesén viszont ifi- és első csapatunk is vereséget szenvedett.

Az OTP Bank Bozsik-program első tavaszi fesztiváljával kezdődött a hétvége, ahol az U7-es és az U9-es korosztályban összesítve ismét mi küldtük pályára a legtöbb játékost. Különdíjat kapott a mieink közül Huszár Olivér, Vingler Balázs, Baj Olivér, Münnich Gergő és Somogyi Bence.

Ezt követően U14-es B-csapatunk fogadta a Vámosszabadi együttesét és bár annyi gólt nem szereztünk, mint ősszel, azért így is sima, 5-0-s győzelmet arattunk. A győrújfalui pályára ezután második csapatunk futott fel és ugyan gyorsan hátrányba kerültek a fiúk, de nem adták fel és megszerezték első hazai győzelmüket.

Vasárnap hasonló győzelmekre számítottunk, de az első félidőben U19-es és első csapatunk is hátrányba került, az egyenlítés pedig egyiknek sem sikerült. A meglepetésszerű vereségek sokba kerülhetnek a dobogóért vívott csatákban, főleg azért, mert a Koroncó vendégjátéka várhatóan jóval nehezebb feladat elé állít majd minket.

Megyei II. osztály Győri csoport, 20. forduló:
Enese SC – Győrújfalu SE 1-0 (1-0)

Enese SC U19 – Győrújfalu SE U19 2-1 (2-0)
Győrújfalui gólszerző: Molnár A.

Megyei U14 Móvári A csoport, 9. forduló:
Győrújfalu SE U14 B – Vámosszabadi SE U14 5-0 (2-0)
Gólszerzők: Böröndy A. (2), Vingler Gy., Katona S., Gönczöl M.

Megyei III. osztály Északi csoport, 13. forduló:
Győrújfalu SE II. – Kimle KSE II. 4-3 (2-1)
Győrújfalui gólszerzők: Pulai P. (2), Vingler Z., Bernáth D.

Szabó Miklós, vezetőedző: Felállt fal ellen továbbra sem megy! Igaz, ez a legnehezebb a fociban és a tavaszi öt mérkőzésünkből négyszer így kellett játszanunk. Amikor mi tudtuk rúgni az első gólt, akkor nyertünk, amikor mi kaptuk az elsőt, akkor vesztettünk még olyan csapatok ellen is, akik focizni sem akarnak. Sajnos hiába támadtunk a mérkőzés 70-80%-ában, nem tudtunk gólt rúgni. Tudom, nem kellene azért még kikapni, de az ellenfél öt-hat védelmi megingásunkból egyet kihasznált. Természetesen pontrúgás után, az első félidő 40. percében. Ezzel sajnos el is dőlt a mérkőzés, mert mi ezen a napon képtelenek voltunk hálóba találni a legnagyobb helyzetekből sem. Amikor a 80. percben szemben a kapuval 3m-ről sem tudtunk gólt elérni, akkor látszott, hogy itt már pontszerzés sem lesz. Ilyenkor kellene több improvizatív készség részünkről, hogy valaki meg merje húzni a váratlant, ahhoz hogy győzni tudjunk. Talán majd a listavezetőt meg tudjuk szorongatni a hétvégén, mert ők biztosan nem bekkelni érkeznek majd hozzánk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.