A Kajárpéchez hasonlóan a Tét együttesét is 1-0-ra tudtuk legyőzni, ráadásul ifi- és serdülőcsapatunk is nyert a hétvégén.

Szombaton az OTP Bank Bozsik-program körzeti fordulójával indult a futballmaraton, számunkra felemás eredményekkel: U11-ben és U13-ban is 2 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség lett a mérlegünk. Másnap a régiós B2 kiemelt Bozsik-tornán viszont parádésan szerepeltünk, ugyanis mindkét korosztályban 4 győzelemmel és 1 döntetlennel zártunk. Különdíjat kapott a mieink közül Kovács Detre, Janszky Bálint, Füsi Levente és Kiss Balázs.

Szombat délelőtt Kajárpécen lépett pályára serdülőcsapatunk – kapus nélkül. Ez az apró nehézség sem gátolta meg a fiúkat abban, hogy érvényesítsék a papírformát, a 9-1-es győzelemmel újra ott vagyunk a 2. helyen. Szombat délután második csapatunk gól nélküli első félidő után szenvedett háromgólos vereséget.

Vasárnap ificsapatunk szintén több hiányzót nélkülözve vette fel a harcot és aratott rendkívül fontos győzelmet a vendég Téti Sokoró fölött. A 3-2-es siker azt jelenti, hogy továbbra is versenyben vagyunk a bajnoki címért.

Ha azért nem is, de a dobogóért még akár küzdhet első csapatunk is, miután a sokáig veszélytelen Tét ellen kapusunk ziccert hárított, majd az utolsó negyedórában megszereztük a győztes gólt. A Kajárpéc ellenihez kísértetiesen hasonló forgatókönyv azt jelenti, két forduló alatt szerzett hat ponttal már a hetedikek vagyunk, hét pontra a harmadiktól.

Vasárnap seniorcsapatunk is pályára lépett és szenvedett vereséget a Dunaszegtől, hétfőn pedig U14-es A-csapatunk maradt alul Ménfőcsanakon, ám a bajnokságot a Gyirmót botlásának köszönhetően továbbra is vezeti.

Megyei II. osztály Győri csoport, 19. forduló:
Győrújfalu SE – Téti Sokoró FC 1-0 (0-0)
Gólszerző: Jaczkó B.

Győrújfalu SE U19 – Téti Sokoró FC U19 3-2 (0-1)
Győrújfalui gólszerzők: Maár M. (2), Fábián M.

Megyei U16 Győri csoport, 16. forduló:
Kajárpéc SE U16 – Győrújfalu SE U16 1-9 (1-4)
Győrújfalui gólszerzők: Horváth Bence (3), Csus M. (2), Németh L. (2), Pásztor B., Vingler Gy.

Megyei U14 Győri A csoport, 9. forduló:
WHB Ménfőcsanak ESK U14 A – Győrújfalu SE U14 A 2-0 (1-0)

Megyei III. osztály Északi csoport, 12. forduló:
Győrújfalu SE II. – Dunaszigeti KSE 0-3 (0-0)

Seniormérkőzés:
Győrújfalu SE Senior – Dunaszeg SE Senior 1-2
Győrújfalui gólszerző: Horváth B.

Szabó Miklós, vezetőedző: A győztes csapaton ne változtass elvet nem tudtam betartani, hiszen a Tét elleni mérkőzésre szinte egy teljesen új csapattal kellett kiállnunk. A múlt heti kezdőcsapat 5 helyen változott, hol az orvos “utasítására”, hol egyéb okok miatt. Igaz, hogy az utolsó helyezett ellen játszottunk, de tudtuk, hogy a télen nagyon megerősödtek, úgy is készültünk ellenük. Valóban egy jobb ellenféllel találtuk szembe magunkat, mint a múlt héten. Nem csak jobbak, harcosabbak is voltak. Nem kímélték sem magukat, sem minket, ha meg kellett állítani a támadásainkat, a durvaságoktól sem riadtak vissza. Az első félidőben jobbára mezőnyjáték folyt, kidolgoztunk 4-5 helyzetet, míg ellenfelünknek egy távoli lövésre futotta, de az sem talált kaput. A második játékrészben folytatódott minden, még nagyobb nyomást helyeztünk a kapujukra, mégis a mi kapusunk fogott egy ziccert.  A félidő közepén aztán a már rég megérdemelt piros lapjukat megkapták a tétiek, a sors fintora, hogy egy sorfalból való kiugrás utáni második sárga miatt. Ezt követően már csak idő kérdése volt, mikor tudunk szélről úgy a tömörülő védőfal mögé bejutni, hogy be is tudjuk fejezni a támadást. Ez a 76. percben sikerült. Ezek után még volt egy-két “helyzetecskénk”, de gól már nem esett, így ismét a “legszebb” győzelmet arattuk. Nagy fegyverténynek érzem, hogy nem kaptunk ismét gólt. Gratulálok a csapatnak! Jövő héten megkezdjük idegenben is. Hajrá Újfalu!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.