Nagy küzdelem után megérdemelt győzelmet aratott első csapatunk az albérletben lejátszott bajnokin.

Szombaton özönvízszerű eső zúdult Győr környékére, amit még a Dunaszerdahelyre utazó U13-as csapatunk sem úszott meg. A fiúk a szlovákiai magyar csapat által rendezett ötcsapatos nemzetközi tornán ennek ellenére is nagyszerűen teljesítettek és a második helyet szerezték meg.

Az esőzések azonban szokás szerint azt is jelentették, hogy a győrújfalui pálya használhatatlanná vált. Így a Győrújfalu–Kajárpéc U19-es meccs elmaradt, az első csapatok pedig az ETO FC műfüves pályáján feszültek egymásnak.

A találkozó végig a mi fölényünket hozta, ám mégis úgy tűnt, lehet hogy csak egy pontot ér ez a bajnoki tabellán. Tíz perccel a vége előtt aztán megtört a jég, megszereztük a hőn áhított – és mint később kiderült, győztes – gólt, ezzel remélhetőleg újra rátértünk a győztes útra.

Megyei II. osztály Győri csoport, 18. forduló:
Győrújfalu SE – Kajárpéc Herold Trans SE 1-0 (0-0)
Gólszerző: Pozsonyi M.

Szabó Miklós, vezetőedző: Sajnos nem saját pályánkon tudtuk lejátszani a mérkőzést. Az, hogy mégis egyáltalán tudtunk játszani, köszönhető az Elnök Úr kitartó munkájának. Remélem, ezzel a győzelemmel meg tudtuk köszönni, hogy lehetővé tette a mérkőzés lejátszását. Köszönjük a szurkolóinknak is, akik ide is elkísérték a csapatot. Remélem megérte. Igaz, nem sok góllal, viszont az elmúlt két vereség után felálltunk, győzelemmel és javuló játékkal behúztuk a mérkőzést. Végig kontrolláltuk a meccset, az első félidőben szép támadásokat vezetve sok helyzetet dolgoztunk ki, ám ezeket sikerült kihagyni. Az ellenfél kontrákkal próbált operálni, de ezeket időben elfojtottuk, egy kivételével, amikor is a kapusunknak ziccert kellett hárítani. Megoldotta. A második félidőben is kézben tartottuk a játékot és nagy mezőnyfölényünk a 80. percben érett góllá. Volt még ezután is több gólszerzési lehetőségünk, de már nem változott az eredmény. Így a lehető “legszebb győzelmet” arattuk. Mert mint mondják, legszebb az 1:0-s győzelem. Gratulálok mindenkinek! Megyünk tovább ebbe az irányba. Hajrá Újfalu!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.