Hiába vezettünk félidőben már 2-0-ra a vendég Abda ellen, egy kiállítást követően kétgólos vereséget szenvedtünk. Ificsapatunk 0-0-s döntetlent játszott.

Szombaton még jó hírekkel volt tele a győrújfalui sajtó, megkezdődött ugyanis az OTP Bank Bozsik-program és a megyei U16-os bajnokság is. A Bozsik-program kiemelt régiós B2 csoportjában mi rendeztük az első tornát, Lipóton. A fiúk nem vallottak szégyent, U11-ben 4 győzelemmel és 1 vereséggel, U13-ban pedig 3 győzelemmel és 2 vereséggel zártak a nívós mezőnyben. Különdíjat kapott Fehér Samu és Sári Marcell.

Eközben Téten U16-os csapatunk kezdte meg a tavaszi szereplését. Az első félidő nem hozott gólt, a másodikban viszont háromszor is betaláltunk, a hazai szépítőgól ellenére így győztesen hagytuk el a pályát.

Vasárnapra már kevesebb jó hír maradt: ificsapatunk visszafogott játékkal gól nélküli döntetlenre végzett, első csapatunk pedig nem bírta el, hogy 2-1-es vezetésünknél emberhátrányba kerültünk. A vége így 5-3-as vendégsiker lett, az elfogadható játék mellé pedig lassan el kell kezdenünk a pontokat is gyűjteni.

Megyei II. osztály Győri csoport, 17. forduló:
Győrújfalu SE – Abda SC 3-5 (2-0)
Győrújfalui gólszerzők: Simay M., Török Á., Pozsonyi M.

Győrújfalu SE U19 – Abda SC U19 0-0 (0-0)

Megyei U16 Győri csoport, 14. forduló:
Téti Sokoró FC U16 – Győrújfalu SE U16 1-3 (0-0)
Győrújfalui gólszerzők: Szalay Zs., Pásztor B., Németh L.

Szabó Miklós, vezetőedző: Nem tudtam mit várhatok a hétvégi mérkőzéstől, nem voltak nagy fogadkozások de mindenkit elszántnak éreztem. Sok sérültünk volt így, összesen csak két cserét tudtam a kispadra ültetni. Sok sebből vérző csapatunknak nem kezdődött jól a mérkőzés, a kapusunk a 4. percben megsérült és nem volt helyettese. “Vészkapussal” folytattuk a mérkőzést, de jól fociztunk. Sőt, a sokk után egyre jobban, egy jól futballozó, győzni akaró ellenféllel szemben. Így nagyszerű mérkőzés alakult ki. Remekül megszerveztük a védekezést, nem adtunk esélyt az ellenfélnek, hogy tesztelje új kapusunkat, támadásaink türelmesek, néha gyorsak, jól felépítettek és veszélyesek voltak. Ennek eredményeként 2:0-s vezetéssel zártuk a félidőt. A második félidőben gyors gólt kaptunk, az Abda gyorsan visszajött a meccsbe, de még ekkor sem szólalt meg nálam a vészcsengő. Majd az 51. percben csapatunkat újabb csapás érte: kiállították egyik játékosunkat. Mint később kiderült ez, döntően befolyásolta a mérkőzés végeredményét. Ezután megzavarodtunk, szétesett a védekezésünk, egymás után kaptuk a gólokat. Kaptunk még egy ajándék 11-est, ekkor felcsillant az egyenlítés lehetősége, de miután kitámadtunk, nem sikerült egyenlíteni, sőt kaptunk még egy gólt, ami végleg lezárta a mérkőzést. Sajnos második hazai meccsünket is elveszítettük. De úgy gondolom, aki kint volt, láthatta, hogy büszke lehet erre az újfalui csapatra, mert nagyot küzdött és aki amíg a pályán volt mindent megtett a győzelemért. 40 percnyi emberhátrányban ez ennyire volt elég. Ha jövő héten is ilyen hozzáállásunk lesz, biztos, hogy elég lesz a győzelemhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.