Minden eddiginél erősebb mezőny jött össze hagyományos téli teremtornánkra, ahol három korosztályos csapatunk is címvédésre készül Győrszentivánon, a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban.

Elsőként szombaton délelőtt a 2005-ben születettek próbálkoznak meg ezzel, méghozzá nem is teljesen esélytelenül. Tavaly a csoportját simán nyerte együttesünk, majd a tartalékos, de így is erős Győri ETO-t verte az elődöntőben és a csoportellenfél Esztergomot újra a döntőben, valamennyi mérkőzését kapott gól nélkül. Ezúttal a Győri ETO mellett a dunaszerdahelyi DAC, a Mészöly Focisuli és a Ferencváros is ott lesz a mezőnyben – utóbbi ráadásul a mi csoportunkban.

Győrújfalu_Kupa_20150207_menetrend2005

Jóval kalandosabb úton jutott el legutóbb a tornagyőzelemig 2003-as csapatunk. A fiúk két gól nélküli döntetlen után csak az utolsó meccsen tudták kiharcolni a csoportból való továbbjutást, ezt követően azonban jött két bravúrgyőzelem: az elődöntőben az Esztergom, a döntőben pedig a Nagymegyer ellen tudtunk nyerni. Idén testvércsapatunk, a Nova Dedinka mellett két nagyágyú is csoportellenfeleink között van, így a Mészöly Focisuli és az FC DAC 1904 közül legalább az egyik ellen kell a bravúr a továbbjutáshoz szombat délután.

Győrújfalu_Kupa_20150207_menetrend2003

Új korosztályként lép be a Győrújfalu Kupára a 2006-os évfolyam, miután a 2002-esek kiöregedtek a mezőnyből. A mieink között mégis van azért, aki korábban már szerepet kapott – a 2005-ösök között –, idén pedig már két tornagyőzelemnél jár csapatunk, nem lenne tehát nagy meglepetés, ha vasárnap délelőtt is ott lennénk a végjátékban. A csoportban először a Ménfőcsanakkal, majd a Fradival, végül a Csehszlovák Futball Akadémiával játsszunk a legjobb négy közé kerülésért.

Győrújfalu_Kupa_20150208_menetrend2006

Közepes játékkal kezdett 2004-es csapatunk a IV. Győrújfalu Kupán (a csoportban a Győrszentiván ellen egy döntetlen is becsúszott), azt követően viszont talán a legnagyobb győzelmet aratta, miután az elődöntőben a Nagymegyert, a döntőben pedig a legerősebb összeállításában érkező Győri ETO-t verte rendkívül magabiztosan. Vasárnap délután a győriek a Dunaszerdahely és az FTC társaságában a másik csoportban lesznek, a Szentivánnal és a Nagymegyerrel azonban biztosan újra összecsaphatunk – akárcsak a Mészöly Focisulival.

Győrújfalu_Kupa_20150208_menetrend2004

Az V. Győrújfalu Kupára sok szeretettel várunk minden érdeklődőt február 7-én és 8-án Győrszentivánra, a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központba (9011 Győr, Váci Mihály u. 3.)!

Egy hozzászólás a(z) “Hétvégén jön az V. Győrújfalu Kupa” bejegyzéshez

  1. […] Szintén szombaton kezdődik és egészen vasárnap késő délutánig tart az V. Győrújfalu Kupa,… […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.